Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Panik pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değkârmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye intibak ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, ölçünlü kapılara göre henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları Yangın Merdiveni Kapısı 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolayca açılabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın ve evgin konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu cenah bazı modellerde normal kapı koluna benzeşim. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan kazançlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu yer sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page