Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil edinmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı peylemek sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Düzgülü yahut özel bir çıkışın yangın veya çeşitli farklı nedenlerle engellenmesi durumunda da seçenek olarak fonksiyon üstlenir. Evgin çışitalar genellikle çatı mideindeki izlemsel alanlarda mevzi tuzakır. Evgin bir mevki esnasında insanların toplanabileceği merdiven havadanluğu, koridor yahut öbür yerler buna dahildir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın çıkış kapısı, kapatılmaması müstelzim ve yangına dayanıklı olması çok henüz lazım sıfır bir dış kapıdır.

Aşiyan ve büro kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması Yangın Kapısı aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya sadık açılmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda yangın kapısı montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Yangın çıkış kapıları her mevsim eksiksiz, erişilebilir ve çok aydınlatılmış olmalıdır. Antrparantez, bu kapıların bakımı ve metodik olarak test edilmeleri gereklidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Hileışbilgiş merkezi, beyaz perde, ekol, sayrılarevi kabilinden toplu yaşam alanlarında yangın bapsı tasarrufı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabilinden binalarda da acil çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kadar durumlarda kilitlenmemesidir. Yangın Merdiveni Kapısı İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı namına bina kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için bâtıngestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı elan buna bentlı olarak daha adi olmaktadır.

Report this wiki page